Huutokaupat

Suomen Asehistoriallinen seura järjestää huutokauppoja kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä.

Huutokaupat ovat avoimia kaikille.

Lisätietoja huutokaupoista:

huutokaupat@suomenasehistoriallinenseura.fi

Otamme vastaan kohteita ympäri vuoden.

Huutokauppaprosessimme (myyjille) on seuraava:

• Asiakas ottaa meihin yhteyttä, ja toimittaa listan sekä mahdollisesti kuvia huutokauppaan tarjottavista kohteista
  • Teemme tietojen pohjalta arvion siitä mitä kohteita kannattaa huutokauppaan ottaa
  • Toimitamme asiakkaalle alustavan pohjahinta -arvion kohteista (pohjahinta, millä kohteet voidaan huutokaupassa myydä)
  • Mikäli asiakas hyväksyy arvion, toimitamme esitäytetyt sopimuspaperit (ja luovutusilmoituksen) asiakkaalle allekirjoitettavaksi sekä sovimme miten kohteet toimitetaan meille (nouto tai postitus).
  • Mikäli kyseessä on kuolinpesä, tarvitaan sopimuksen liitteeksi myös kopio perunkirjan sivuista: osakaslista, allekirjoitussivu. Lisäksi tarvitaan kaikilta osakkailta kirjallinen myöntymys siihen että kohteet huutokaupataan.
  • Tarjoamme asiakkaillemme myös "kokonaisvaltaista palvelua", eli otamme esimerkiksi vastaan kaikki aseet, valitsemme/arvioimme niistä huutokaupattavat kohteet ja romutamme loput.
  • Huutokaupan jälkeen tilitämme asiakkaalle huutohinnan vähennettynä myyntiprovisiollamme (10%).

Huutokauppoihin liittyvissä asioissa ole yhteydessä tiedotukseen, osoitteeseen: tiedotus@sahs.fi, tai puhelimitse 045 665 2330 (iltaisin)

Kirjalliset tarjoukset (written bids)

Tarjousten vähimmäismäärä on tuotteen pohjahinta!

Tallenna tästä kirjallinen tarjouspohja ja toimita sähköpostise: (TXT, PDF)

Written bids: (TXT, PDF)