SYKSYN HUUTOKAUPPA 2016

Syksyn 2016 huutokauppa pidettiin Gunshown yhteydessä Ikaalisten kylpylässä 3.9.2016 klo 16-19.

Huutokauppaluettelo toteutuneilla myyntihinnoilla on nyt ladattavissa seuraavien linkkien kautta:

Klikkaa tästä ladataksesi huutokauppaluettelon (toteutuneet hinnat) HTML-muodossa.

Klikkaa tästä ladataksesi huutokauppaluettelon (toteutuneet hinnat) PDF-muodossa.

Huomioithan seuraavat asiat:

- Kuvien nimeämisessä käytetyt T-numerot eivät ole huutonumeroita, vaan atk-järjestelmän sisäisiä tuotenumeroita. Huutonumerot ilmoitetaan vasta sen jälkeen kun huutokauppaluettelo on lukittu. Mikäli tuotteelle ei vielä ole ilmoitettu huutonumeroa, lisätietoja voi kysyä tuotteen kuvauksen tai tuotenumeron perusteella.

- Kaikista kohteista ei ole kuvia näkyvillä.

Huutokauppakohteiden kuvat syksyltä 2016 löytyvät osoitteesta: <Linkki, klikkaa tähän>