KESÄHUUTOKAUPPA 2018

16.6.2018 klo 14-16, järjestettiin raskaamman kaluston huutokauppa Kerimäellä Hotelli Herttuan tiloissa (Veneenniementie 64, 58200 Kerimäki).

Huutokaupan näyttö pidettiin ennen huutokauppaa klo 10-14.

Huomioittehan seuraavat asiat:

• Kaikki huutokaupassa myytävät kohteet ovat lupavapaita (ja/tai deaktivoituja) eli ostamiseen ei tarvitse lupaa. Deaktivoidut kohteet on tarkastettu poliisihallituksen tarkastajan toimesta 6/2018.
  • Ostetut kohteet tulee siirtää pois alueelta viimeistään kahden viikon kuluessa ostamisesta.
  • Kohteiden suuresta koosta johtuen emme toimita niitä suomen rajojen ulkopuolelle, vaan ulkomaiset asiakkaamme joutuvat järjestämään mahdollisen kuljetuksen ja siihen liittyvän työn itse.
  • Aktiiviset jäsenemme ovat kääntäneet huutokauppaluettelon myös englanniksi ja venäjäksi - kiitos heille! Huomioittehan, että SAHS ei vastaa mahdollisista käännösvirheistä, kuten ei myöskään virheistä kohteiden kuvauksissa. Kaikki huutokaupattavat kohteet olivat esillä ja niihin pystyi tutustumaan näyttötilaisuudessa ennen huutokauppaa.
  • Kirjallisten tarjousten osalta lasku ja tieto voitetuista kohteista lähetetään muutaman päivän kuluessa huutokaupasta. HUOM: Tarjouksista, jotka eivät voittaneet, ei lähetetä erillistä tietoa!

Huutokaupan toteutuneet hinnat on nyt julkaistu: huutokauppaluettelo, vasarahinnat (fin)

Vasarahinnat englanniksi: auction list, hammer prices (eng)

Huomioithan seuraavat asiat:

- Kuvien nimeämisessä ja kuvissa näkyvät T-numerot eivät ole huutonumeroita, vaan atk-järjestelmän sisäisiä tuotenumeroita. Huutonumerot ilmoitetaan vasta sen jälkeen kun huutokauppaluettelo on lukittu. Mikäli tuotteelle ei vielä ole ilmoitettu huutonumeroa, lisätietoja voi kysyä tuotteen kuvauksen tai tuotenumeron perusteella.

- Huutokauppaluetteloon voi tulla muutoksia aina huutokauppapäivään saakka.

- Kaikista kohteista ei ole kuvia näkyvillä. Kuvia saatetaan lisätä sivuille muutaman viikon välein aina huutokauppapäivään saakka.

- Jos huomaat huutokauppaluettelon kuvauksissa tai linkityksissä virheitä, ilmoitathan siitä meille. Kiitos!

Kuvaa napsauttamalla saat isomman kuvan. Napsauttamalla kuvan ulkopuolella tai 'Esc' näppäimestä voit lopettaa kuvien katselun. Käytä 'Seuraava' tai 'Edellinen' nappeja vaihtaaksesi kuvaa.

Kesa2018