KEVÄÄN HUUTOKAUPPA 2016

Kevään 2016 huutokauppa pidettiin Orimattilan kehräämössä 2.4.2016.

Huutokauppaluettelo toteutuneilla myyntihinnoilla on nyt ladattavissa seuraavien linkkien kautta:

Klikkaa tästä ladataksesi huutokauppaluettelon (toteutuneet hinnat) HTML-muodossa.

Klikkaa tästä ladataksesi huutokauppaluettelon (toteutuneet hinnat) PDF-muodossa.

Huomioithan seuraavat asiat:

- Kuvien nimeämisessä käytetyt T-numerot eivät ole huutonumeroita, vaan atk-järjestelmän sisäisiä tuotenumeroita. Huutonumerot ilmoitetaan vasta sen jälkeen kun huutokauppaluettelo on lukittu ja tulevat näkyviin myös kohteiden kuviin. Mikäli kuvassa ei vielä ole ilmoitettu huutonumeroa, lisätietoja voi kysyä tuotteen kuvauksen tai tuotenumeron perusteella.

- Kaikista kohteista ei ole kuvia näkyvillä.

Huutokauppakohteiden kuvat keväältä 2016 löytyvät osoitteesta: <linkki, klikkaa tähän>