KEVÄÄN HUUTOKAUPPA 2017

Kevään 2017 huutokauppa pidettiin Orimattilan kehräämössä 13.5.2017.

Toteutuneet hinnat on nyt julkaistu, ja näkyvissä alla olevien linkkien kautta. Listaan voi tulla vielä muutamia muutoksia sillä huutokaupan jälkeen myytiin joitakin huutokaupassa myymättä jääneitä kohteita (samoin ehdoin kuin huutokaupassa, eli pohjahinta+provisio).

Klikkaa tästä ladataksesi huutokauppaluettelon (toteutuneet hinnat) HTML-muodossa.

Klikkaa tästä ladataksesi huutokauppaluettelon (toteutuneet hinnat) PDF-muodossa.

Huomioithan seuraavat asiat:

- Kuvien nimeämisessä ja kuvissa näkyvät T-numerot eivät ole huutonumeroita, vaan atk-järjestelmän sisäisiä tuotenumeroita. Huutonumerot ilmoitetaan vasta sen jälkeen kun huutokauppaluettelo on lukittu. Mikäli tuotteelle ei vielä ole ilmoitettu huutonumeroa, lisätietoja voi kysyä tuotteen kuvauksen tai tuotenumeron perusteella.

- Kaikista kohteista ei ole kuvia näkyvillä.

Huutokauppakohteiden (kevät 2017) kuvia löytyy alta:

Kuvaa napsauttamalla saat isomman kuvan. Napsauttamalla kuvan ulkopuolella tai 'Esc' näppäimestä voit lopettaa kuvien katselun. Käytä 'Seuraava' tai 'Edellinen' nappeja vaihtaaksesi kuvaa.

Kevät2017