KEVÄÄN HUUTOKAUPPA 2018

Kevään 2018 huutokauppa pidettiin Cumulus Resort Ikaalisten Kylpylässä 10.3.2018 klo 14.00 (Hämyläntie 2, 39500 Ikaalinen.) Huutokaupan näyttö pidettiin lauantaina klo 9-14.

Lupavapaiden kohteiden paketit on lähetetty 3.4.2018 ja ostajille laitettu tieto sähköpostitse.

Huom: Kirjallisia tarjouksia tuli yli 300 kpl, joten hävinneistä tarjouksista ei toimiteta tarjouksia laittaneille erillistä tietoa. Tieto selviää toteutuneiden hintojen listasta.

Huutokaupan toteutuneet hinnat on nyt julkaistu: huutokauppaluettelo, toteutuneet hinnat (pdf)

Huomaathan, että huutokauppamme sääntöjä on päivitetty vuodelle 2018. Merkittävin muutos on huutokauppaprovision nousu - Vasarahintaan lisättävä provisio on vuodesta 2018 alkaen 13 %. (Syynä nousuun on verotus - huutokauppatoimintamme katsotaan provision osalta arvonlisäveron alaiseksi toiminnaksi.)

Huutokaupan säännöt löytyvät sivuiltamme, suora linkki: Ostajan ohje (huutokaupan säännöt)

Huomioithan seuraavat asiat:

- Kuvien nimeämisessä ja kuvissa näkyvät T-numerot eivät ole huutonumeroita, vaan atk-järjestelmän sisäisiä tuotenumeroita. Huutonumerot ilmoitetaan vasta sen jälkeen kun huutokauppaluettelo on lukittu. Mikäli tuotteelle ei vielä ole ilmoitettu huutonumeroa, lisätietoja voi kysyä tuotteen kuvauksen tai tuotenumeron perusteella.

- Huutokauppaluetteloon voi tulla muutoksia aina huutokauppapäivään saakka.

Kuvaa napsauttamalla saat isomman kuvan. Napsauttamalla kuvan ulkopuolella tai 'Esc' näppäimestä voit lopettaa kuvien katselun. Käytä 'Seuraava' tai 'Edellinen' nappeja vaihtaaksesi kuvaa.

Kevat2018