KEVÄÄN HUUTOKAUPPA 2018

Kevään 2018 huutokauppa pidetään Cumulus Resort Ikaalisten Kylpylässä 10.3.2018 klo 14.00. Osoite on Hämyläntie 2, 39500 Ikaalinen.

Huutokaupan kohteisiin voi tutustua nettisivuilla olevien kuvien ja julkaistavan huutokauppaluettelon perusteella sekä paikan päällä lauantaina klo 9-14.

Kohteiden kuvia lisäillään näille sivuille helmikuun aikana. Huutokauppaluettelo lähtöhintoineen julkaistaan viikkoa ennen huutokauppaa. Pahoittelemme viivettä.

Huomioithan seuraavat asiat:

- Kuvien nimeämisessä ja kuvissa näkyvät T-numerot eivät ole huutonumeroita, vaan atk-järjestelmän sisäisiä tuotenumeroita. Huutonumerot ilmoitetaan vasta sen jälkeen kun huutokauppaluettelo on lukittu. Mikäli tuotteelle ei vielä ole ilmoitettu huutonumeroa, lisätietoja voi kysyä tuotteen kuvauksen tai tuotenumeron perusteella.

- Huutokauppaluetteloon voi tulla muutoksia aina huutokauppapäivään saakka.

- Kaikista kohteista ei ole kuvia näkyvillä. Kuvia saatetaan lisätä sivuille muutaman viikon välein aina huutokauppapäivään saakka.

Kuvaa napsauttamalla saat isomman kuvan. Napsauttamalla kuvan ulkopuolella tai 'Esc' näppäimestä voit lopettaa kuvien katselun. Käytä 'Seuraava' tai 'Edellinen' nappeja vaihtaaksesi kuvaa.

Kevat2018