SYKSYN HUUTOKAUPPA 2016

Syksyn 2016 huutokauppa pidettiin Gunshown yhteydessä Ikaalisten kylpylässä 3.9.2016 klo 16-19.

Huutokauppaluettelo toteutuneilla myyntihinnoilla on nyt ladattavissa seuraavien linkkien kautta:

Klikkaa tästä ladataksesi huutokauppaluettelon (toteutuneet hinnat) HTML-muodossa.

Klikkaa tästä ladataksesi huutokauppaluettelon (toteutuneet hinnat) PDF-muodossa.

HUOM: Huutokauppa-asioiden hoidossa on ruuhkaa. Mikäli sinulla on huutokauppaan liittyviä kysymyksiä, voit osoittaa niitä myös osoitteeseen tiedotus(ät)sahs.fi.

15.10.2016: Pahoittelemme viivästyksiä toimituksessa. Kaikki kirjallisten tarjousten toimitukset on lähetetty. Valitettavasti jotkut lähetetyt kirjeet eivät ole saapuneet perille. Selvitämme asiaa.

Lupaa vaativien kohteiden osalta lähetys onnistuu vasta, kun lupaprosessi ja lomakkeet ovat asianmukaisesti kunnossa.

Huomioithan seuraavat asiat:

- Kuvien nimeämisessä käytetyt T-numerot eivät ole huutonumeroita, vaan atk-järjestelmän sisäisiä tuotenumeroita. Huutonumerot ilmoitetaan vasta sen jälkeen kun huutokauppaluettelo on lukittu. Mikäli tuotteelle ei vielä ole ilmoitettu huutonumeroa, lisätietoja voi kysyä tuotteen kuvauksen tai tuotenumeron perusteella.

- Kaikista kohteista ei ole kuvia näkyvillä.

Huutokauppakohteiden kuvat syksyltä 2016 löytyvät osoitteesta: <Linkki, klikkaa tähän>