SYKSYN HUUTOKAUPPA 2017 (2.9.2017 16:00 - 19:00)

Syksyn huutokauppa pidetään Gunshow -tapahtuman yhteydessä 2.9.2017 klo 16-19.

Paikkana viime vuoden tapaan Ikaalisten kylpylä.

Tälle sivulle päivitetään lisätietoja huutokaupasta sekä kohteiden kuvia elokuun aikana.

22.8.2017: Lisätty kuvia ja huutokauppaluettelo. Seuraava päivitys tapahtuu 27.8.2017 jolloin lisätään joitakin kuvia ja päivitetään huutokauppaluetteloa.

Klikkaa tästä ladataksesi huutokauppaluettelon HTML-muodossa.

Klikkaa tästä ladataksesi huutokauppaluettelon PDF-muodossa.

Huomioithan seuraavat asiat:

- Kuvien nimeämisessä ja kuvissa näkyvät T-numerot eivät ole huutonumeroita, vaan atk-järjestelmän sisäisiä tuotenumeroita. Huutonumerot ilmoitetaan vasta sen jälkeen kun huutokauppaluettelo on lukittu. Mikäli tuotteelle ei vielä ole ilmoitettu huutonumeroa, lisätietoja voi kysyä tuotteen kuvauksen tai tuotenumeron perusteella.

- Kaikista kohteista ei ole kuvia näkyvillä.

Kuvia syksyn huutokauppakohteista löytyy alta. Lisää kuvia päivitetään elokuun aikana:

Kuvaa napsauttamalla saat isomman kuvan. Napsauttamalla kuvan ulkopuolella tai 'Esc' näppäimestä voit lopettaa kuvien katselun. Käytä 'Seuraava' tai 'Edellinen' nappeja vaihtaaksesi kuvaa.

Syksy 2017