SYKSYN HUUTOKAUPPA 2017 (2.9.2017 16:00 - 19:00)

Syksyn huutokauppa pidettiin Gunshow -tapahtuman yhteydessä 2.9.2017 klo 16-19, paikkana Ikaalisten kylpylä.

Päivitetty 8.9.2017: Kirjallisten tarjousten voittajille on lähetetty viestit/laskut, ja postitukset tapahtuvat noin viikon välein sen mukaan kun maksut ovat saapuneet. Myyjille maksut tilitetään, kun rahat saapuvat asiakkailtamme. Tämän vuoden huutokauppojen tilityksistä maksetaan suurin osa laskulla, ja joukossa on lukuisia ulkomaisia ostajia. Tästä syystä maksujen saapuminen voi kestää useamman viikon.

Toteutuneet vasarahinnat on nyt julkaistu, ja näkyvissä alla olevien linkkien kautta:

Klikkaa tästä ladataksesi huutokauppaluettelon (toteutuneet vasarahinnat) HTML-muodossa.

Klikkaa tästä ladataksesi huutokauppaluettelon (toteutuneet vasarahinnat) PDF-muodossa.

Huomioithan seuraavat asiat:

- Kuvien nimeämisessä ja kuvissa näkyvät T-numerot eivät ole huutonumeroita, vaan atk-järjestelmän sisäisiä tuotenumeroita. Huutonumerot ilmoitetaan vasta sen jälkeen kun huutokauppaluettelo on lukittu. Mikäli tuotteelle ei vielä ole ilmoitettu huutonumeroa, lisätietoja voi kysyä tuotteen kuvauksen tai tuotenumeron perusteella.

- Huutokauppaluetteloon voi tulla muutoksia aina huutokauppapäivään saakka.

- Kaikista kohteista ei ole kuvia näkyvillä.

Kuvia syksyn huutokauppakohteista löytyy alta.

Kuvaa napsauttamalla saat isomman kuvan. Napsauttamalla kuvan ulkopuolella tai 'Esc' näppäimestä voit lopettaa kuvien katselun. Käytä 'Seuraava' tai 'Edellinen' nappeja vaihtaaksesi kuvaa.

Syksy 2017