SYKSYN HUUTOKAUPPA, GUN SHOW #36

Syksyn huutokauppa järjestettiin perinteiseen tapaan Gun Show -tapahtuman yhteydessä 1.9.2018 klo 16.15. Paikkana oli Ikaalisten kylpylä.

Myynnissä oli 850 kohdetta. Väkeä oli paikalla aiempia vuosia vastaava määrä, ja kirjallisia tarjouksia tuli runsaasti.

Toteutuneet vasarahinnat löytyvät tästä: huutokauppaluettelo, vasarahinnat (fin)

Myyjille on toimitettu myyjäkuitit huutokaupan tuloksista. Mikäli jostain syystä et ole saanut sähköpostiviestiä, ole yhteydessä sähköpostise osoitteen varmistamiseksi.

Kirjallisten tarjousten voittajille on lähetetty tieto ja lasku kohteista. Kohteiden pakkaus ja toimitus tapahtuu syys-lokakuun vaihteessa niiden ostajien osalta, joiden laskut on maksettu (ja lupa-asiat kunnossa).

• Lähetyksiä/laskuja jotka sisältävät vain lupavapaita kohteita saatetaan toimittaa jo aiemminkin, kun maksut näkyvät tilillämme.
  • Jos lähetyksessä on sekä lupaa vaativia että lupavapaita kohteita, lähetetään ne kerralla aikaisintaan kuun vaihteessa, ellei toisin ole sovittu.

Huomioithan seuraavat asiat:

- Kuvien nimeämisessä ja kuvissa näkyvät T-numerot eivät ole kohde/huutonumeroita, vaan atk-järjestelmän sisäisiä tuotenumeroita. Huutonumerot ilmoitetaan vasta sen jälkeen kun huutokauppaluettelo on lukittu. Mikäli tuotteelle ei vielä ole ilmoitettu huutonumeroa, lisätietoja voi kysyä tuotteen kuvauksen tai tuotenumeron perusteella.

- Huutokauppaluetteloon voi tulla muutoksia aina huutokauppapäivään saakka.

- Kaikista kohteista ei ole kuvia näkyvillä. Kuvia saatetaan lisätä sivuille muutaman viikon välein aina huutokauppapäivään saakka.

- Jos huomaat huutokauppaluettelon kuvauksissa tai linkityksissä virheitä, ilmoitathan siitä meille. Kiitos!

Kuvaa napsauttamalla saat isomman kuvan. Napsauttamalla kuvan ulkopuolella tai 'Esc' näppäimestä voit lopettaa kuvien katselun. Käytä 'Seuraava' tai 'Edellinen' nappeja vaihtaaksesi kuvaa.

Syksy2018