ESITTELY

Suomen Asehistoriallinen Seura r.y.

Perustettu 13.7.1965

Kotipaikka ja toiminta-alue

Suomen Asehistoriallinen Seura ry:n kotipaikkana on Tampereen kaupunki ja toiminta-alueena Suomen valtakunnan alue.

Seuran tarkoitus ja toimintamuodot

Suomen Asehistoriallisen Seuran tarkoituksena on toimia asekeräilijöiden yhdyssiteenä, edistää aseiden ja niihin kuuluvien tarvikkeiden historiallista tutkimusta ja tuntemusta, sekä näihin liittyvien kulttuuriarvojen säilymistä. Pyritään myös siihen, että mainittu esineistö säilytetään alkuperäisessä asussaan.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi Seura järjestää yhteisiä kokouksia, esitelmä- ja näyttelytilaisuuksia, tutustumis- ja opintomatkoja sekä antaa lausuntoja. Seura suorittaa aseita ja niihin liittyvää esineistöä koskevia tutkimuksia sekä järjestää näytös- tai harjoitusammuntoja ja ampumakilpailuja vanhoilla tai mustaruutiaseilla.

Seura harjoittaa myös alaansa koskevaa julkaisutoimintaa lähinnä ASE-lehti Oy:n kautta.

Seura edustaa Suomea Euroopan Asekeräilijöiden yhdistysten liitossa (Foundation for European Societies of Arms Collectors) FESACissa.

Tietoturvan rekisteriseloste

Seura pitää jäsenistään ja tapahtumiensa asiakkaista (Gunshow, huutokaupat, näytökset, kilpailut, jäsenlehden l. Ase-lehden jakelurekisteri jne.) henkilörekisteriä. Osin tähän velvoittaa myös muu lainsäädäntö, kuten ampuma-aselaki. Tallennettavia tietoja ovat tai voivat olla henkilön nimi, osoitetiedot (toimitus/laskutus -osoite), sähköposti-osoite ja puhelinnumero, sekä muussa lainsäädännössä talletettavaksi määrätyt tai muuten tarpeelliset tiedot. Tietoja ei missään tapauksessa luovuteta ulkopuolisille. 

 

Kirjepostiosoite Seuralle

Suomen Asehistoriallinen Seura ry
Nahkatehtaankatu 2

90130 OULU