Kinnalan Koukussa kokous ja museokierros

11.07.2017

SAHS sääntömääräinen kevätkokous pidettiin Kinnalan Koukussa Lounais-Pirkanmaalla Sastamalan Kiikassa. Marja ja Kaarlo Koukun, pitkäaikaisen jäsenemme,  isännöimässä tilaisuudessa Seuran puolesta luovutettiin muistoksi isäntäväelle standaari. kävijöiden puolesta puinen "nykymääräysten mukainen deko" konepistooli ja kaikille osanottajille jaettuja suojeluskunnan maalitauluja numero 7.

Itse kokous sujui perinteisesti Erkki Vatasen toimiessa puheenjohtajana kun päätettiin hallituksen vastuuvapaudesta taloudenhoidossa.

Erkki Vatanen puheenjohtajana.

Kokousväkeä Koukun salissa.

Mieleenpainuvinta kokouksessa oli virallisen osuuden jälkeinen tutustuminen suojeluskuntamuseoon. Kiikan suojeluskuntakokoelma ja Mannerheim-kokoelma ovat merkittäviä kulttuurihistoriallisia nähtävyyksiä.

Marja Koukku Kiikan suojeluskunnan esikunnassa

Ilkka Heinelo tutustuu Kaarlo Koukun opastuksella museon kokoelmiin.